оверлог Elna 664

620.00лв.
  • Производител: ELNA
  • Код на продукта: Elna 664
  • В наличност: 12
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 61.03 лв. на месец

Описание

"Elna 664" е висококачествен 4-конечен оверлог, който позволява използване в домашни условия и в ателиета за малки производства. Моделът е лесен за използване дори и от начинаещи. Елна въведе автоматична вдевачка към долния плетач, което прави вдяването максимално лесно. Вдяването, настройките и регулировките са максимално достъпни и опростени.

Моделът съдържа всички необходими характеристики, покриващи изискванията за шиене на всеки вид материя- трико, изкуствени материи, дънки, сатен, коприна, шифон, вълна, лен, памук  и т.н.

"Elna 664" дава избор на различни видове оверложни тигели: 3- и 4-конечни тигели, еластични тигели, нееластични тигели, изработка на пико, на набори /с или без ластик/ и др.

Диференциалният транспорт е регулировка, която дава възможност за разтегляне и за събиране на материята, което позволява професионална изработката на пико и набори, лесно зачистване на плетива, трико, ликра и др. капризни материи, без те да бъдат разтегляни, за изработка на различни ефекти върху дрехите и др.

Диапазона на събиране на материята е от N до 2 .

Диапазон на разтегляне на материята е от N до 0.5.

В случаи, когато не се изисква рязане, моделът позволява изключване на ножа.

Регулировките на дължина,ширина и опън на конците допълнително позволяват професионалната и прецизна настройка към всеки вид материя.

Регулиране на дължината на тигела - от 1 до 4 мм.

Регулиране на ширината на тигела - до 7 мм.

Регулиране опъна на конците - от 1 до 9 .

Повдигане на крачето - до 5 мм. 

Скорост на шиене - до 1500 оборота / мин.

Допълнителни крачета извън стандартната окомплектовка - за набор; за скрит подгъв; за ластик; за корда и ленти; за перли и мъниста; за лента и ширит.

Благодарение на богатите възможности на оверлога можете да разгърнете фантазията си за изработка на уникални модели по ваш вкус и желание.

Характеристики

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Регулиране на дължината на тегела от 0 до 4 мм.
Регулиране на ширината на тегела от 1 до 7 мм.
Регулиране на натиска на крачето да , повдигане на крачето - до 5 мм.
Регулиране на опъна на конеца от 0 до 9
Автоматична вдевачка на долния плетач да
Диференциален транспорт да, диапазона на събиране на материята е от N до 2 диапазона на разтегляне на материята е от N до 0.5
Изключване на ножа да
Електронен педал да
Цветна схема за вдяване на конците да
Скорост на шиене до 1500 оборота / мин.
Повдигане на крачето на по-голяма височина да
ШЕВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Видове програми 3- и 4-конечни тигели, еластични тигели, нееластични тигели, изработка на пико, на набори /с или без ластик/ и др.
АКСЕСОАРИ
Основни към машината кутийка за аксесоари /празна/, вдевачка на конеца на иглите, масло, голяма отверка, малка отверка, пинсета, универсални игли, мрежички за конуси, шапчици за макари, четка
Допълнителни (закупуват се допълнително) краче за перли, краче за скрит шев, масичка за отпадъци, приспособление за ластик
ГАРАНЦИЯ
Гаранция 3 години

Отзиви (0)

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър