оверлог Elna 664 PRO

695.00лв.
  • Производител: ELNA
  • Код на продукта: ELNA 664 PRO
  • В наличност: 997
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 68.34 лв. на месец

Описание

"Elna 664 PRO" е новият модел оверлог на "Elna", който е изцяло подобрен и модернизиран. Моделът е още по-удобен и улеснен за използване.  

С този модел Еlna въведе още две новости :

 - Чупещата иглена бара улеснява максимално вдяването на иглите и плетачите и поставянето на иглите, достъпът до тях е напълно свободен.

 - Лостът за преминаване от тежки към леки материи улеснява максимално работата по настройките на оверлога.

Това го прави подходящ за използване дори и от непрофесионалисти и хора, които никога не са шили на оверлог. Вдяването, настройките и регулировките, които по принцип са трудни дори и за професионалисти, тук са максимално опростени и разбираеми.

Моделът съдържа всички необходими характеристики, покриващи изискванията за шиене на всеки вид материя- трико, изкуствени материи, дънки, сатен, коприна, шифон, вълна, лен, памук  и т.н.

"Elna 664 PRO" дава избор на различни видове оверложни тигели: 2-,3- и 4-конечни тигели, еластични тигели, нееластични тигели, изработка на пико с два или с три конеца, на набори /с или без ластик/, пришиване на ширити, правене на набори и плисета и мн.др.

Диференциалният транспорт е регулировка, която дава възможност за разтегляне и за събиране на материята, което позволява професионална изработката на пико и набори, лесно зачистване на плетива, трико, ликра и др. капризни материи, без те да бъдат разтегляни, за изработка на различни ефекти върху дрехите и др.

Диапазона на събиране на материята е от N до 2 .

Диапазон на разтегляне на материята е от N до 0.5.

В случаи, когато не се изисква рязане, моделът позволява изключване на ножа.

Регулировките на дължина,ширина и опън на конците допълнително позволяват професионалната и прецизна настройка към всеки вид материя.

Регулиране на дължината на тигела - от 1 до 4 мм.

Регулиране на ширината на тигела - до 7 мм.

Регулиране опъна на конците - от 1 до 9 .

Повдигане на крачето - до 5 мм. с възможност за плавно, степенно регулиране.

Скорост на шиене - до 1500 оборота / мин.

Допълнителни крачета извън стандартната окомплектовка - за набор; за скрит подгъв; за ластик; за корда и ленти; за перли и мъниста; за лента и ширит.

Благодарение на богатите възможности на оверлога можете да разгърнете фантазията си за изработка на уникални модели по ваш вкус и желание.

Характеристики

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Новост - чупеща иглена бара, позволяваща безпроблемно вдяване на конци и смяна на игли - лост за преминаване от тежки към леки материи и обратно
Регулиране на дължината на тегела от 1 до 4 мм
Регулиране на ширината на тегела от 1 до 7 мм
Регулиране на натиска на крачето до 5 мм. с възможност за плавно, степенно повдигане
Регулиране на опъна на конеца от 1 до 9
Автоматична вдевачка на долния плетач да
Диференциален транспорт да - събиране и разтегляне на материите
Изключване на ножа да
Електронен педал да
Цветна схема за вдяване на конците да
Скорост на шиене до 1500 оборота / мин.
ШЕВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Видове програми дву-, три- и четириконечни тигели, пико
АКСЕСОАРИ
Основни към машината масичка за отпадъци, кутия за аксесоари /празна/, горен нож, автоматична вдевачка, приставка за 2-конечен тигел, водач на конци, масло, голяма отверка, малка отверка, пинсета, универсални игли, мрежички за конуси, шапчици за макари, четка, ключ, вдевечка на конеца на иглите
Допълнителни (закупуват се допълнително) приспособление за ластик, каче за набор; за скрит подгъв; за ластик; за корда и ленти; за перли и мъниста; за лента и ширит.
ГАРАНЦИЯ
Гаранция 3 години

Отзиви (0)

Напиши отзив

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър