Информация за доставка

Условия:

- Заявки може да се подават online, по е-mail или с телефонно обаждане.

Доставката на поръчки на битови шевни машини и консумативи на обща стойност над 100 лв. се извършва с куриерска фирма Speedy - икономична доставка до офис и е безплатна за клиента. При поръчки под 100 лв. и на индустриална техника- гладачна, кроячна, шевна и др.  разходите за доставка са за сметка на клиента. При online заявките стойността на доставката се калкулира без 1,2 % от стойността на наложения платеж.  При заявки на стойност над 1000 лв. плащането на стоките става предварително по банков път с издадена фактура. За точна информация относно стойността на доставката - 032/62 93 16, 0879 442736 , 0879 442738.

- Плащането се осъществява с наложен платеж на Куриера или по банков път  срещу издадена и изпратена фактура с отбелязано плащане с платежно нареждане.

- Стандартния срок за доставка е  1 работен ден след онлайн заявката, с изключение на почивни и празнични дни и в зависимост от графика на спедитора.

- Всяка заявка се изпраща с попълнена гаранционна карта и издадена касова бележка и/или фактура.

 Уважаеми клиенти уведомяваме Ви, че във връзка с глобалната политика по отношение на сигурността, пратката Ви може да бъде обект на проверка от съответните национални служби по сигурността, което би могло да доведе до съответно забавяне на доставката.

Във връзка с разпоредбите на Закона за защита на потребителите, чрез поръчката си в този сайт потребителят се съгласява, че сключва договор за доставка и ако е извършено плащане от негова страна преди изтичането на срока по чл.55, ал.1 от ЗЗП то тази сума ще се счита за гаранционна сума за изпълнението на договора за доставка. Сумата подлежи на връщане по реда на ЗЗП в случай, че потребителят упражни правото си по чл.55, ал.1. 

Ако потребителят не упражни правото си по чл.55, ал.1, след изтичането на срока по чл.55, ал.1 сумата се приема за плащане по договора (поръчката).

Информация относно статуса на Вашата заявка: 0879442738/6