Покривни машинипокривна машина Elna eXtend Covermax с горнопокривен тегел
НОВ МОДЕЛ ! https://youtu.be/9YRitsr69F8 ..
НОВ МОДЕЛ ! https://youtu.be/9YRitsr69F8 .....
1,890.00лв.
оверлог + покривна машина bernette 68 AIRLOCK
Комбинирана оверлог/покривна машина с лесно вдяване с въздухbernette 68 е комбинирана машина с оверложни, покривни, верижни и комбинирани тегели. Нейните много силни страни включват вдяване с въздух за лесно вдяване на конеца на плетача, 5" (130 mm) разстояние отдясно на иглата за комфортно шиене на големи проекти - особено за покривни тегели, свободно рамо за тесни проекти, перфектно осветена шевна повърхност с 5 LED светлини и лост за повдигане на крачето с коляно. 31 вида тегели ще покрият всички ваши изисквания при шиене на различни типове материи и декорации. ..
Комбинирана оверлог/покривна машина с лесно вдяване с въздухbernett...
2,250.00лв.
Масичка за покривни машини Elna Easy Cover, 444, 434 / Janome Cover 2000
 Масичката осигурява допълнителна шевна повърхност и удобство при шиене, особено на по-обемни проекти.Масичката е предназначена за модели: Elna Easy Cover, Elna 444, Elna 434..
 Масичката осигурява допълнителна шевна повърхност и удобство ...
69.00лв.
покривна машина bernette b 42 Funlock
Bernette b42 е покривна машина с възможност за шиене на 3 различни вида покривен тигел с ширина 2.8 и 5.6 мм. и верижен тигел. Може да правите подгъви на трикотажни платове, ръбове и маншети с перфектно изработени тигели. Отличните резултати се запазват и дори при еластични и много тънки трикотажни платове. Вдяването на иглите и плетача е максимално улеснено благодарение на самостоятелното вдяване на иглите и на механизма за вдяване на плетача. Метални части и здрава метална конструкция! Посетете официалната страница на bernette: https://www.bernette.com/bg-BG/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8 ..
Bernette b42 е покривна машина с възможност за шиене на 3 различни ...
895.00лв.
оверлог + покривна машина bernette b 48 Funlock
Независимо дали търсите оверлог или покривна машина или комбинирана машина - Bernette b48 Funlock ще Ви вдъхнови! Не само заради отличното качество на бода, здравата конструкция и богатата окомплектовка, но и поради привлекателната му цена. Коверлогът предлага широка гама от функции и впечатляващо качество на бода.  Метални части и здрава метална конструкция! Посетете официалната страница на bernette: https://www.bernette.com/bg-BG/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8 ..
Независимо дали търсите оверлог или покривна машина или комбинирана...
1,480.00лв.
покривна машина Elna Extend Easycover
Метални части и здрава метална конструкция! Моделът "Elna Easy Cover" е най-новият модел на Еlnа битова покривна машина, с която Еlnа представи още една новост в шивашката индустрия - лост за автоматична и финна настройка на опъна на конците. Тази новост позволява, освен традиционното ръчно регулиране на опъна на конците, лесно преминаване от един режим на стегнатост на оплетката към друг. Машината има много богати възможности : шиене с 1, 2 или 3 игли. ; С машината може да се правят различни видове покривни и верижни тигели.; Възможностите на машината изцяло покриват изискванията при шиене на трикотажни изделия, памучни платове, еластични материи, нееластични материи, плетива, изкуствени капризни материи, ликри и т.н. , като запазва еластичността на материите. Това прави модела приложим не само в битови условия, но и в ателиета и малки производства.; Допълнителна екстра към машината е диференциалният транспорт, който дава възможност за събиране или разтегляне на материята.; Също така с него може да се правят различни ефекти върху дрехи- набори, накъдряне и също да се шият плетива, без да се разтеглят.; Натискът на крачето може да се увеличава или намалява, това дава възможност за шиене на различни дебелени материи- от много тънки до много дебели. ; Регулациите на дължина, ширина и опън на конците улеснява прецизната и професионална настройка на машината към всеки тип материя. ..
Метални части и здрава метална конструкция! Моделът "Elna Easy C...
945.00лв. 995.00лв.
оверлог + покривна машина Elna 845
 Единственият в света коверлог с горнопокривен тигел !5-конечен оверлог + 3-иглова покривна машина  с  горнопокривен тигелПроизведен в Япония!- 5-конечен оверлог- покривна 3-иглова машина + горнопокривен тигел- нов модел- пико- диференциален транспорт /събиране и разтегляне на материята/- избор на оверложни тигели: дву-, три-,четири-, пет- и шестконечни тигели- избор на покривни тигели - дву- и триконечни покривни тигели- горнопокривен тигел- верижен тигел- изключване на ножа- регулиране на дължината на тигела- регулиране на ширината на покривния тигел до 6,4 мм.- регулиране на натиска на крачето- регулиране на опъна на конците- лесно пренастройване от оверложни към покривни тигели- богат аксесоар- 24 месеца гаранция..
 Единственият в света коверлог с горнопокривен тигел !5-конече...
3,350.00лв.
Показани 1 до 8 от 8 (1 страници)